Travessia l'Escala-Roses 3er.Trofeu Vintage

Onada mitjana en mig del golf, però d'esquena.
ens veiem per l'escala. Jo surto cenyint de la Ballena a Riells.
aquest any em perdo el vaixell, que és ben curiós.
salut,
 
Be, doncs ja estem de tornada.

Un dia entretingut i una competició emocionant. Je he participat amb fórmula i 9.5 metres. Hi havia alguna fórmula més, un parell de raceboards, uns quants slaloms grans (120-130 litres) i una mica de tot, la majoría amb 130-140 litres. Menció especial una windsurfer dels anys 70, que ha guanyat el trofeu Vintage, i molts noiets en windsurf i vela lleugera. Dona gust veure gent nova que s'incorpora.

El vent s'ha portat, almenys per mi que portaba material gran. Una mica més fluixet que l'any passat diuen. A la sortida anavem enxufats (les veles grans i sense tensar). A mig camí, com l'any passat ens em parat, per tornat a planejar a la part final. Hem coindicit el xavibal i el joant. L'any que ve ho recomano a tothom.

Fotos a Facebook del GEN:
https://www.facebook.com/genroses/photos_stream

clasificació a la web del GEN:
http://www.genroses.cat/?q=node/1801#attachments
 
Us hem vist passar...A terra hem tingut vent x 6.7, com era el mar per alli dins?
 
El mar estaba be, una mica de choppy desordenat de les esteles dels barcos. No molestava més que l'estona que hem anat parats.

El vent a la vorera ha estat constant tot el dia? Potser un altre dia haurem de fer el bordo més a prop de la costa si hi ha més vent!!..
 
Edito: A Not (escribia a l'hora que Silent). Una mica picat (tolerable), sobretot pel centre a l'anada i per Santa Margarida a la tornada.
Jo també t'he vist (crec). Naish blanca a les 17 a l'Alamata. El muntatge de sortir de la Ballena, ha estat una mica estressant al matí. (Dificultat per arribar a l'hora a la sortida). Però la sensació de passar tot el dia voltant pel golf, ha estat molt bé. La tornada, una mica accidentada. Sortida amb els remolins del moll. Parada tècnica a la zona de kite de la gola (Murfi), i un marge de 12 kn entre les diferents parts del recorregut (molt més fort i molt més fluix, que durant la prova). En total una hora aprox, de través-cenyida i de sensacó d'aventureta.
Valoració global: Molt positiva.
 
Prou constant, ha comencat a la 1 amb 12-14 finsuns 15-18 a les 15 per baixar a les 17.30 apx... aixo de la gola a roses
 
not dijo:
Prou constant, ha comencat a la 1 amb 12-14 finsuns 15-18 a les 15 per baixar a les 17.30 apx... aixo de la gola a roses

Pero tú no estás a la Ballena? Això no està més cap a l'Escala?

Xavi, vols dir que a la tornada heu tingut uns 12kt de mitja? Quina ha estat la màxima? Sorry però no t'he entés bé... [muro]
 
Si era jo he navegat dw 2 a 18 desde on hem veies?
 
Si he calculat bé, en xavibal i jo vàrem fer Des de La Balena a L'Escala: 2.60 milles La Travesia: 8,20 milles. Tornada a La Ballena: 6,60 milles, mes les cenyides per arribar a l'Escala i el final fins el camping. Total 17,40 milles nàutiques [windsurfing.gif]
 
Ningu va grabar el track en un GPS i ho ha penjat en alguna web per a que es vegi el mapa?
Aquestes coses mola veure-les... :roll:
 
Volver
Arriba