CdS 27/28 oct

No desespereu, crec que no falta gaire. Mica a mica va pujant a tot arreu. A Fança estava a 20 nusets i ja esta a 30-35 (baston), Port ha pujat de 25 fins a 30 (busca), Empuria i Sant Pere encara fluixets pero pujant. A Pals li costa, em deu estar esperant [cheer.gif]

Això si, Riumar porta tot el dia a 22-23, es deuen estar posant les botes.
 
Solament 30 minuts dintre de l'aigua, al final una mica de por amb 4 metres, no podia fer el water, en treia de les mans el material, I quan sortu, hi ha una windsurfista perduda dintre, salvament maritim l'esta buscant, no es veu el vaixell del vent que fa, hi ha un vaixell de carrega en mitg del golf esperant a que pasi la tramuntana.

www. kawaii.tc
 
En pals esta granizando... que dia mas duro jajjaja perso demasiado para mi (78l y 4,5m comiendo lavadoras toda la tarde). Y luego entró el huracan.
 
ericP dijo:
Sembla que a Riumar tb ha estat inhumà. Pero esperarem que ens ho expliqui l'Alex que tb es bastant inhumà... [risas]

Según Baston por la tarde desfasado pero creo que por la mañana ha tenido que ser un buen día en Riumar,¡pero que cuenten! yo al final no he ido por miedo al fuerte viento que anunciaban [bonk]

Sobre la chica desaparecida en Sant Pere según esta noticia ya ha sido rescatada y también han tenido que rescatar a un hombre:
http://www.lavanguardia.com/local/girona/20121027/54353947824/rescatan-windsurfistas-viento.html
 
mare de deu!! la ice 4.2 aguanta molt de vent!! que gran avui al chiringito!! algu de per aqui estava a l'aigua??
 
He vist unes imatges que m'ha passat un company pel mòvil, deu meu si que fotia fort, si…

Demà aniré a BN cap a les 11, a veure com està…
 
Ostres, espero que estigui bé, la noia que han hagut d'anar a rescatar. Sabeu algo? Ara estava mirant les notícies del Punt de Sant Pere i no he vist res. Potser demà ...


Us passo un link per a qui li interessi i no ho tingui: una càmara web a la platja de Cabrera de Mar. A mi em serà molt útil.

http://www.spotfav.com/spot/cabrera-de-mar/cam

També hi ha la de St Pere i la de Castelldefels, i crec que d'aquí a poc n'afegiran una a Montgat i una altra a la Mar Bella.
 
El Xavibal s'ha portat com un campió, hi ha gent que ho ha sabut i no ha mogut un dit, sort que han pogut tornar a terra per si sols.



www. kawaii.tc
 
gemma79 dijo:
Ostres, espero que estigui bé, la noia que han hagut d'anar a rescatar. Sabeu algo? Ara estava mirant les notícies del Punt de Sant Pere i no he vist res. Potser demà ...

http://www.lavanguardia.com/local/girona/20121027/54353947824/rescatan-windsurfistas-viento.html
 
Al TN del 3 24 acben de donar F 12 per demà al Nord de Catalunya… Voleu dir que no sortireu volant? [fcp]
 
Aprofiten ara que no hi ha tant de vent. Després crec que serà inhumà, el problema el fred que fa. A veure quan aguanto dintre de l'aigua.

www. kawaii.tc
 
Avui era un dia per jugar-se la vida amb la tramuntana o quedar-se a casa fent punts per.... dema? [big-laugh]
 
avui a pals... desfassat, com no.
mes ordenat de onades que ahir, al principi no tant de vent (els pros sortint flotant amb 4,2) i despres ja ha entrat el festival.
per a mi millor que ahir, era mes facil passar la trencant i quan et manjava tenies temps de posar el material a lloc i tornar a sortir (a vegades).
pero primer amb 4m i despres amb 3,7m no podia amb el vent, tant que a dins em costava fer al water, la tabla volant etc etc ... aixo mes la onades... grans [sorprendido]... feia una mica de por la veritat [meparto] [meparto] [meparto] [meparto]
doncs com un senyor he plegat i m'he quedat mirant als Grans disfrutant surfejant.
Els francesos han vingut, el video d'en fred bonnet estara a punt de sortir!

Ja ho contara el mateix, pero el amic Silent estava al aigua tambe, estrenant la 3,5!!! Moltes gracies pels teus consells crack!! [saludo]
 
Riumar dissabte al demati amb 4,5 i 84ltrs força pla, pero a la tarde es va posar per 3,7 o menos i 74ltrs amb força mareton. Avui diumenge al demati estaba a estones per 4,7 a estones per 5,2 o sigui que el que he fet per no muntar dos veles ha sigut jugar amb les planxes de 84 i 74, bueno i amb el trimatge de les veles esclar, basic per quan canvien les condicions i no es vol cambiar de vela.
 
Sou uns màquines! hem trec lo barret! Jo la veritat els dies així hem fan respecte (por encuberta) [meparto]


Alguns per frança avui s'han dedicat al xslalom [sorprendido] Nada menus que amb 5.7

304476_10151086612937882_105524352_n.jpg
 
Jo tambe Riumar avui! despres de mesos sense navegar per paternitat he disfrutat com un enano!!! primer amb 4,7 y a partir de les 3 amb 4,2 algunes rampes sobretot al migdia!. [windsurfing.gif] ahir ja vaig veure que no era el dia, la vela mes petita es una 4,2. fina aviat a tots!!!
 
Acabo de leer que a francia estan buscando otro windsurfista... en el Herault si me acuerdo bien (soplaba mistral tambien alli).
Vaya finde...
 
Volver
Arriba