Què tal Mataró? / Maresme

salvi

Totalwind Hero
Mensajes
2.146
Puntos
0
Ubicación
Barcelona (Catalunya)
Companys/es,

Ens estem plantejant instal.lar-nos a Mataró la meva companya i jo.

Algú coneix la zona?

Clubs?

Condicions de navegació?

Moltes gràcies.
 
No ho conec gaire, però em temo que a Mataró hi ha un forat de vent, és on MENYS bufa de tota la costa...
 
Mataró no fa vent, no es pot aparacar, hi ha massa gent.... sempre hi ha cues per entrar i sortir, no es un lloc que reomanaria per viure si has de anar amb cotxe, (hi he viscut molts anys) ummm perque mataró? perque no Vilassar, o Arenys? Sant pol? Cabrera? [muro] [bonk]
 
Bé, ho estem pensant pq la meva parella traballa a Mataró i hem pensat en aquesta vivenda com una segona residència, en un lloc més tranquil, econòmic i amb una vivenda més gran.

A mi la idea m'agrada i Mataró, el casc antic, també m'agrada.

Not, ¿tan poc recomanable és Mataró per viure? Explica'm una mica més.

Pel que veig, Mataró queda descartat per navegar... Segur, no? Ok.

Però tenim Cabrera al costat. Tampoc fa vent a Cabrera??

A quants minuts està Mataró de Malgrat en cotxe?

Hi ha varada de wind a Malgrat?

Gràcies companys!
 
Si treballes a Mataró es diferent, home si vius al centre i pots anar sense cotxe als llocs (botigues del centre, escola, treball etc..) , es una molt bona ciutat.

Si tens pàrquing també pero tot hi així , Mataró sempre ha estat sinònim de col·lapse circulatori. Jo trigo uns 15 minuts en sortir del C de Mataró entre a l'autopista i llavors uns 20-25 fins a malgrat.

Peró no hem facis massa cas ja que visc en poble sense cap semàfor des-de fa 8 anys i m'he tornat una mica "anti city".

Per mi un luxe es Argentona , ja que també m'agrada la montanya i de fet soc poc amic de les urbes.
Per navegar home conec gent de Mataró que navega i no ho fa MAI a Mataró. De fet en conec un que te el material abandonat al port , peruqe s'ha cansat del NO wind -area.

Cabrera-Palomares es un bon lloc peeeero es queda col·lapsat al estiu per els moviments de cotxes cap a Barna. també es una zona de banyistes i costa molt aparcar al estiu.

Hi tens varada al palomares/cabrera, també a Malgrat al ventgrat hi ha alguna plaça . La virtut de Malgrat es que sempre hi trobaràs algú a l'aigua a partir de 10 nusos. Per contra ens han sortit kiters. (a cabrera també).

En fi de mataró malgrat trigues 30 minuts apx. Jo trigo aixó de argentona a malgrat per autopista clar.

Crec que la Gemma poder te mes info.
 
Menudo rollo not [risas]

En resumen yo lo veo asi salvi, tanto Malgrat como Cabrera son escelentes spots

Lo malo de Cabrera el aparcamiento en verano (pero puedes ir en tren desde mataro me imagino que seran 10min el trayecto)

Lo malo de malgrat la rompiente [ojos] y que te queda algo mas lejos.

Yo me olvidaria de Mataro Eugeni te puede informar ya que tuvo el material una temporada alli.
 
Moltes gràcies Not... Home, venint de Bcn, Mataró a mi em sembla un poble [ojos]

Tindria el material en algun club: Cabrera sembla la millor opció.

I el cotxe, només per pujar a Malgrat. Perfecte!

Enrike, nosaltres sabem molt bé els avantatges i comoditat de tenir el material en un club a peu de mar... T'hi pots acostar en metro, tren, moto..., no omples el cotxe de sorra, etc.

M'agradaria conèixer més punts de vista dels que viviu pel Maresme. Eugeni, Gemma...

Una abraçada i fins aviat [saludo]
 
Hola Salvi jo tin una mica d'experiència per la zona , t'explico.
Jo visc a Arenys de Mar, (per donar-te una referencia) i Treballo a Canet de Mar.En un principi tenia el material a Mataró A windmataro, era un lloc una mica deixat però el companys que ho portaven van habilitar una zona fantàstica i molt ben pensada per deixar el material, El principal problema era l'estiu l'aparcament perque es una zona de bany i coincideix amb la piscina del club natacio mataró, per per desavinences amb l'ajuntament no van deixar posar canal per sortir o sigui que descartat.
Cabrera
El que et queda mes a prop es Cabrera.segurament podra parlar millor la Gemma que jo pero t'explico la meva experiencia.
Ventatges:
1Un bon spot , hi ha una onadeta a uns metres de la platja fantàstica per saltar i surfejar
2Un molt bon ambient , la gent molt enrotllada, encara que hi havia algu que reclamava antiuitat i es queixava una mica dels nou vinguts, ( el problema no érem els nou vinguts sinó l'espai)
3 Ambient molt familiar, hi havia companys amb fills que feien surf, es un bon lloc per fer surf
4 Sempre hi ha gent navegant, tant amb formula com en taules petites
5 pots deixar el material muntat
6 AL ser un Club hi ha banys i dutxes

Inconvenients
1.Com ja han comentat a l'estiu es un suplici aparcar , jo va haver-hi un dia que vaig estar a punt de marxar perquè no trobava aparcament, des de Mataró est surt mes rentable anar amb tren
2. L'ESPAI.ho poso amb majúscules perquè per mi va ser el principal inconvenient. NO i repeteixo NO esta amb condicions, jo actualment amb els anys he anat acumulant material , per tant necessitava dos llocs i ni aixi m'hi cabia, son instal·lacions velles obsoletes i no renovades des de l'any de la picor, poc espai entre les dues taules, potser soc una mica obsessionat amb aixo però per mi es important la conservació del material , tant puc navegar 3 dies seguits com per circumstancies estar dos mesos sense navegar. Es una llastima perquè tindria moltes possibilitats
3. Es car per les condicions en que esta el material, es veritat que es un club nautic i pagues el ser soci pero si fas com jo que vas bàsicament per navegar i lo altre es un extra doncs ho considero car. ( Mes que res perque si tens bastant material no esta en condicions.)
4 NO donaven classes de windsurf a l'agost [muro] [muro] [muro]

Calella de Mar
Es on tinc jo el material
Ventatges
1Bon spot m desconegut però un bon lloc per navegar
2 Molt bon lloc per guardar el material, esta en tancat amb unes gavies verticals que fan uns 100x80 a mi,m'hi cap tot el material de sobres, encarta tinc espai per alguna vela mes [risas] [risas]
3 Bon ambient entre els windsurfistes, no som gaires , però esta en Jordi que te l'escola muntada que dona classes de vela etc..
4 a mi personalment hem queda a 10 min de la feina [platano2] , el divendres vaig sortir a les 15h i com tenia el material montat del dijous a les 15.20 ja estava a l'aigua. [windsurfing.gif] [windsurfing.gif]
5 hi ha per rentar i deixar el material montat
6 Com es un club Igual que cabrera hi ha banys i dutxes
Inconvenients
1 Potser el principal es que no som gaires navegant, hi ha molt bon rotllo entre tots, pero hi ha mes gent navegat a cabrera i evidentment malgrat.
2 a l'estiu pot ser un problema per aparcar però jo he agafat plaça dons el club per 30 E l'any i no tinc cap problema i es pot deixar molt a prop per carregar i descarregar.

Malgrat
Ventatges
1.2.3.4.... L'spot i l'ambient , evidentmetn es el millor lloc sempre hi ha algú a l'aigua si hi ha unes mínimes condicions
Inconvenients
quan hi vaig anar jo no hi havia espai per deixar el material, hi havia llista d'espera i com tenia pressa i no tinc possibilitats de deixar-ho a casa [smiley_1140.gif] [smiley_1140.gif] doncs no em vaig poder esperar.
Em queda un mica mes lluny , però des de Arenys quasi igual que Cabrera, però aquest no va ser el motiu per no deixar el material,

Si un dia vols venir a Calella per veure com esta el material em fas un truc i quedem, cap problema

BUFFF quin rotllo,
[aiba] [roto2gaydude.gif] [roto2gaydude.gif]
 
Gràcies Eugeni i companys per tota aquesta info de primera mà.

Pel que comenteu, entre Mataró i Calella
http://maps.google.es/?ie=UTF8&ll=41.575902,2.624359&spn=0.251181,0.617294&z=11
no hi ha cap club de wind. Ni a Caldes, ni a Canet, ni a Arenys, ni a Sant Pol... Doncs quin panorama més desolador.

Des de Mataró a Calella en tren, quan es triga? I en moto?
 
Hola
NO hi hi ha cap. A Canet i hi hun club nautic pero nomes hi ha patí català i no hi ha per posar material de windsurf.
en tren hi ha aproximadament mitja hora. .et deixo el link dels horaris de rodalies. http://www.renfe.com/viajeros/cercanias/barcelona/index.html
l'estació queda molt a prop del Club Nautic de Calella http://www.nauticcalella.com/index.php
 
AMb moto tens dos possibilitats un a per autopista i l'altre per la nacional, la de l'autopista es bastant mes rapida , a mes a Calela la sortida dona just en el CNC i es molt facil, l'inconvenient es el peatge, per contra la nacional doncs es una nacional comarcal o es a dir que pasa prt tots i cadascun dels pobvles amb els seus respectius semàfors, jo des de Arenys , vaig per autopista amb la sort que el peatge esta just abans i per tant no pago.
.
 
Home Salvi si ets de MAtaró lo normal es que naveguis a Cabrera hi pots anar fins i tot amb bicicleta. Pero clar les millors condicions son a Malgat i calella també molt bons térmics.

Ostres Eugeni , no ens coneixem? jo soc de sant iscle, de fet a calella trigo 12 minuts... A veure si m'acosto a navegar allí, i veig el vostre chiringo!

No hi dei haver kiters no?

Hi ha formula?

Salut!
 
HI ha algun pero pocs, hi formula hem sembla que hi ha algú però jo encara no els conec. suposo que cap a l'estiu la gent s'animara mes
Cap problema quedem quan vulguis.
 
Salvi, com be diu en not , el que et queda mes a prop i amb diferència es Cabrera. Jo el que fari aes fer un recorregut amb tranquil·litat i anant preguntant condicions. i també en el que mes a gust t'hi trobis.En quan pugui posaré unes fotos de com son les gabies i com tinc el material.
 
HOla , aqui van unes fotos de les gàbies
 

Adjuntos

  • gàbia 1.jpg
    gàbia 1.jpg
    62,7 KB · Visitas: 962
  • gàbia 2.jpg
    gàbia 2.jpg
    53,9 KB · Visitas: 962
  • gàbia 3.jpg
    gàbia 3.jpg
    60,5 KB · Visitas: 962
salvi dijo:
Moltes gràcies Not... Home, venint de Bcn, Mataró a mi em sembla un poble [ojos]

Tindria el material en algun club: Cabrera sembla la millor opció.

I el cotxe, només per pujar a Malgrat. Perfecte!

Enrike, nosaltres sabem molt bé els avantatges i comoditat de tenir el material en un club a peu de mar... T'hi pots acostar en metro, tren, moto..., no omples el cotxe de sorra, etc.

M'agradaria conèixer més punts de vista dels que viviu pel Maresme. Eugeni, Gemma...

Una abraçada i fins aviat [saludo]

Hola Salvi,
Aportaré el meu gra de sorra [pc] per el que fa referència a Cabrera. Durant molts anys aquesta zona ha estat un niu de regatistes d'altíssim nivell (olimpics al CN Vilassar i al CN Cabrera), on els caps de setmana el mar estava atestat d'embarcacions de vela lleugera. En l'època inicial del winsurf , entre els dos clubs (separats 600 mts) i Palomares (Restaurant amb serveis de guixetes i bar a platja situat entre els dos clubs) hi havia no menys de 100 taules i 40 patins . La cosa va anar minvant, al Palomares i va quedar el patí en caiguda lliure i l'anterior igualtat en activitat esportiva-nautica dels dos clubs,es va trencar a favor del CN Vilassar que a part, té piscina i més espai. La revifada del Wind i l'aparició del surf ha permés que a la zona del CN Cabrera i a la platja del costat hi hagi un ambient desconegut feia anys. Per el que fa a les condicions del Cabrera adjunto enllaç http://www.cncabrerademar.com/descarregues.html . L'espai efectivament és escàs, però a 10mts de l'aigua. Tinc amics que hi tenen equips , m'estic reciclant i pendent de la compra de material per acavar de prendre la decisió de agafar o no un espai.
Salut
joant
 
Volver
Arriba