travessia Llança-port de la selva

Ostras que chulo, yo este verano lo que hice fue una ruta algo mas pequeña con el SUP, si se tiene nivel de windsurf la recomiendo ya que las vistas son preciosas.
 
Bon dia,

Aquest cap de setmana SI que hi haurà tramuntana i per fi podrem fer la travessia que estem organitzant desde el Club Windsurfing Port de la Selva.
Per lo tant si les condicions meteorològiques no canvien, us convoco a fer la travessia entre LLançà i Port de la Selva aquest diumenge dia 19 de Juny.
Aquest serà l´últim intent d´aquest més per fer la travessia ja que la Capitania Marítima nomès ens dona permís per convocar un mateix event 3 vegades en un mes i tots tenim moltes ganes de fer-la.

Us adjunto la convocatoria.


Previssió meteorològica: Sol i Tramuntana de 17 a 14 nussos.

Recorregut: 7 milles (11, 2 km ) de llarg a fondo. La sortida de la platja de Grifeu de Llançà és una mica desventada i fins passar el Port de Llançà el vent és de ratxes i mar plà, un cop passes el Port de Llançà la mar de fondo és important i el vent és fa més constant fins a l´alçada del far de Sarnella on torna a ser present en forma de ratxes i la mar de fondo disminueix.


Nivell mínim exigit per participar-hi: La travessia no es oberta a tothom ja que el recorregut no és per debutants. El WaterStart i el Planneig amb els 2 peus als footstraps són condicions mínimes exigibles

Objectiu: Guanyar però sobretot passar-ho molt bè, disfrutant d´un planneig llarg en aquest entorn privilegiat.

Com apuntar-s´hi: Confirmar-ho al e-mail: clubwps@hotmail.com

Material recomenat : tabla amb volumen, és a dir que si en 15 nussos estàs habituat a sortir amb 100 litres, per l´ocassió utilitza una 115 o més. Pels més experimentats vela més gran de lo normal per anar més ràpid.

Reunió de windsurfistes: Platja de Grifeu de Llançà les 10.00

Sortida a les 11.00 .
La Sortida es realitzarà entre boies mar endins tot just sortint de la linea de boies grogues de la zona dels banyistes.

Arribada: Si planejas en 1/2 hora com a molt es pot arribar
L´arribada serà a la platja del Port de la Selva a la Carpa que s´instal.larà per l´ocassió.

Mesures de seguretat: 2 embarcacions neumàtiques i persones apostades a punts estratègics vetllaran per la seguretat de la travessia. Salvament marítim estarà al cas.

Quotes d´inscripció:
Pels socis del Club Windsurfing Port de la Selva és gratuïta.
Pels no Socis val 20 Eur. (inclou picnick, embarcacions de salvament i trofeus pels primers).

Assegurances: Els Club disposa d´una Assegurança de Responsabilitat Civil per a tots els participants a l´event.
 
Ya he empezado a navegar con los dos pies en los footstraps y estoy empezando a practicar el waterestart, ya me han salido unos cuantos, cuando lo tenga todo mas dominado, me apuntaré a la próxima travesía!!!!! El próximo año estaré preparado seguro.
Saludos
 
Feliçitats pere! L'any que ve travessa massiva!

I perque no fer l'escala-roses? i travesar tot el golf amb les slaloms [platano]
 
Volver
Arriba