Leucate per uns dies a l'agost¿?

enrik

Totawind Maniac
Mensajes
464
Puntos
0
Ubicación
Sant Celoni aunque navego en Malgrat de Mar!
Bones, fins dissabte passat feia un any que no mullava i bastant més que no pujo a Leucate. Vull passar 3 o 4 dies la primera setmana d'agost per navegar i cambiar la taula.
Sabeu com estar Le Goulet per dormir en furgo¿? L'ultima vegada que vaig pujar ho havien re-organitzat tot. Alguna alternativa per navegar o dormir per allí¿? Le Franqui, potser¿?

Merci!
 
Jo nomes hi he estat una vegada a Le Goulet amb el parking reformat, hi havien autocaravanes i gent en furgonetas instalats. Crec que les autocaravanes han de pagar una cuota de pernoctació, no crec que gaire cara, pero les furgos igual no cal.

La entrada es amb barreres per a les autocaravanes pero lliure per sota un portal per a turismes. Crec que les furgos tambe hi passen pel portal.

[url=http://postimage.org/image/2uwpu63no/][url=http://postimage.org/image/2uwmj3eo4/]
 
Eric / wind dijo:
Si et serveix de consol, les sensacions que descrius dels primers bordos amb la 96L son exactament les mateixes que tinc jo quan baixo de la 130L a la 105Lx61cm. Crec que es quastio de tornar a fernos a la taula com en el seu dia varem fer amb la 130.

Anims i a veure si coincidim més... [saludo]

Estava una mica acollonat per tanta diferencia de litros, pero després de la punxada d'ahir a StPere i estan al limit de litros pero podent drizar es qüestió d'acostumar-se i dedicar-hi hores.
Aquest any coincidirem més segur!!!

Gas!
 
Volver
Arriba