Nou deca al Port Forum Bcn

salvi

Totalwind Hero
Mensajes
2.146
Puntos
0
Ubicación
Barcelona (Catalunya)
http://www.trabajaendecathlon.com/ofertas/esp/aperturas/portforum/apertura.html

L'inauguren el 24 de setembre. Hi haurà windsurf?... esperem.
 
Jo diria que no, em sembla que el windsurf el retiren del Deca per que no dona tants sentims com vendre samarretes [crybaby]
 
No trobaràs assessorament ni consells dper part del personal (per això ja tenim el fòrum), que no s'entera molt... però tampoc et volen vendre res com sugui. D'altra banda, el servei post-venda (si no et va bé o no t'agrada, t'ho canvien) és immillorable.

Peus de màstil, allargadors, neoprens, licres, algun màstil... veles fins i tot (tot i que jo prefereixo altres subministradors), botavares... Per mi, perfecte [sing]
 
Llastima que deixin el windsurf, la veritat es que al deca de mataró ja fa temps que no n'hi ha.
que hi farem!!
Salut i bon windsurf
 
A Badalona ja fa temps que no hi ha windsurf. Bueno poder algun mastil o botavara.
 
Al decathlon del Forum si que hi ha windsurf, pero nomes productes decathlon o fets expressament per al decathlon. El lloc es enoooorme i els hi cap el que vulguin, pero la secció de windsurf és petita.

Veles, mastils, botavares etc...Tribord i taules Bic Techno blanques ( que no surten amb aquest color al cataleg de bic), de diferents volums. Despres els accessoris típics.

De veles Naish, Np i taules Starboard, Jp etc... no hi ha res de res ho van liquidar tot.

No se si es aquesta la nova politica o despres portaran material de primeres marques com els altres anys.
 
Els botiguers estaran contents... Us podeu imaginar la gràcia que els feia que el deca rebentés preus de Naish, Starboard, NP... i a sobre poguessis trobar una techno per 350 euros. Em sembla correcta la política actual del deca, no perderan clients, tenen el seu "target". És bo que existeixi el deca i aquesta mena de models de taula de marca "blanca" que Bic els hi fabrica, sembla, en exclusiva.
 
salvipardas dijo:
És bo que existeixi el deca i aquesta mena de models de taula de marca "blanca" que Bic els hi fabrica, sembla, en exclusiva.

No es nou ... ja fa anys ho van fer amb algunes Hifly de polietilé (jo encar tinc una wave 265 irrompible 😁 però també invendible :( !!! )
 
A mi lo que no me parece bien es el margen con el que lo comercios especializados venden las velas.

Al terminar la temporada hacen descuento del 40% lo que signfica que con ese descuento ellos todavía siguen ganando.

¿Que margen tiene entonces? ¿el 50%? ¿el 60%?

Yo trabajo en una empresa que no tiene nada que ver con el windsurf y nos estamos rompiendo los cuernos para sobrevivir, con suerte llegamos a un margen del 25% sobre las ventas. Y tenemos un monton de gastos entre gastos de viaje, el alquiler de los locales, inversion en I+D etc, etc
 
Enrike quedes curt jo he comprat al 70% de rebaixa al decat.
 
Volver
Arriba